En helg i Saskatoon!

Hej, Amanda här!

Jag tänkte göra en liten snabb uppdatering om helgen och berätta vad jag och Elin har haft för oss, varav samtliga extremt kyliga aktiviteter har lett mig till årets förkylning! Bilder säger ju mer än tusen ord så här kommer en drös! 

Image

 

Under fredags kvällen gick vi först och såg på en hockeymatch där Huskies (University of Saskatchewan) spelade mot BC British Columbia. Under pausen spelade små knattar på ca 4år som var hur söta som helst. Föll som käglor gjorde dom, helt klart bambi på hal is! Efter hockeyn var vi 11 utbytesstudenter som bestämde oss för att se en film i vår loung som vi har högst upp i vår byggnad där vi bor. Massa soffor, fåtöljer och en stor tv! Riktigt bra!!

Image

 

Efter att ha pluggat hela lördagen bestämde vi oss för att unna oss en god middag! Med start 18.15 och en buss som aldrig kom, en taxi som aldrig kom, en buss som till slut kom och tog oss till Broadway där det sen inte fanns en plats ledig på någon av restaurangerna eller pubarna så gick vi in till stan och käkade på Hudsons. Klockan var då strax innan 21 och mina tår var redo för att amputeras på grund ut av kylan. Är väldigt glad över min nya vinterjacka som jag fick av mina föräldrar i födelsedagspresent för den behövs verkligen här borta!! (Kommande dagar säger väderprognosen att det ska bli -27, -28)

Image

 

Söndagen bjöd på en julparad genom staden! Dock lyckades jag inte ta så jättemånga kort för jag var tvungen att gå in och kika genom ett butiksfönster istället för återigen så var det alldeles för kallt.

/Amanda 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s