Thanksgiving and Black Friday

Förra veckan slutade skolan redan på onsdagen då det var dags för Thanksgiving lov! Jag, min roommate Sean, Kate och Katie tog bilen ner till Minneapolis för att fira hemma hos Seans föräldrar. Trevligare och mer generösa personer får man leta länge efter. När det var dags att bege sig ner till Minneapolis runt 4 på onsdagen så bestämde sig moder nature för att det var dags för lite snö. Det blev kaos i hela stan och det tog en timme att komma ut ur staden eftersom folk inte var beredda på all snö plus att motorvägen genom staden var avstängd… Väl ute ur staden så tog det ca 3 timmar att ta sig ner till Seans päron.

Väl nere så lämnade vi av våra väskor för att bege oss till en närliggande restaurang där några av Seans kompisar spelade live och varva ner efter färden. På torsdagen, själva Thanksgiving, så blev det matlagning för hela slanten för att sedan äta upp allt. Paltkoma var ett faktum efter att ha satt i sig flera överfyllda tallrikar med bland det godaste rätterna jag ätit.

Efter maten så hade vi inte så mycket planerat så vi tog av till Best Buy för att starta Black Friday redan på torsdagen (konstiga amerikaner..). Det var inte så illa som jag hade väntat mig, folk tog det lugnt, dock var vi där en timme efter de öppnade så det var nog värre timmen innan. Själv hittade jag något och fick gladeligen så i den extremt långa kön till kassan, ca 45 min…

På fredagen blev det rester till lunch för att sedan åka iväg och se vad Black Friday hade att erbjuda. Vi var vid två shopping center och några enstaka affärer för att sedan bege oss tillbaka för att äta lite rester till middag. På kvällen blev det Wild Bills som erbjöd bra musik med tillhörande musikvideor och en skön atmosfär.

På lördagen åkte vi in till själva Minneapolis för att äta på Bris¨s Pub, engelsk pub eftersom Kate och Katie är från England. Efter det så bjöd stan upp med en parade, Hollydazzle, som tågade genom större delar av staden.

På kvällen tog vi och de andra som åkte ner till andra familjer in på hotell för att slippa ta taxi fram och tillbaka. Det blev två olika klubbar och pizza efteråt.

Helt underbart lov i Minneapolis helt enkelt!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s