Första dagen i Macau!

Efter en resa från Stockholm till Istanbul, Istanbul till Hong Kong och Hong Kong till Macau så var vi äntligen framme efter närmare 30 timmar! Flygresan ska man inte klaga på men eftersom vi flög med Turkish Airlines så var maten lite speciell, eftersom de bara serverade turkiska maträtter.

Istanbul - Hong Kong

 

 

Efter att vi kommit fram till Macau så fick vi ta taxiåkande till en ny nivå, vi trodde han hade snott taxin! Sen var det vara att hoppas på att vi inte skulle krocka eller att han skulle lura av oss på pengar som taxi chafförer, ibland kan göra…

Hursomhelst så gick allt bra och vi kom fram till vårt hotell som låg precis mitt emot Macaus flygplats. Från vårt rum på 17:e våningen så hade vi grym utsikt överflygplatsen och fick se ett flertal privatjets som de spelgalna rika kineserna äger. Fastän att vi när vi kom fram till hotellet hade varit vakna i över ett dygn så valde vi att ta en promenad för att utforska lite vart vi hade hamnat, här kommer lite bilder över dels vårt Universitet och dels lite casinon från första promenaden.

(Ursäkta om bilderna är dom bästa, har tänkt skaffa en riktig kamera!)

IMG_0004 IMG_0006 IMG_0008 IMG_0011 IMG_0013 IMG_0014 IMG_0016 IMG_0018 IMG_0020

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s