Emma

mlMitt namn är Emma Edfeldt jag är 21 år, en glad och positiv tjej. Jag älskar att lyssna på musik. Det bästa jag vet är att umgås med mina underbara vänner och ha riktigt kul.

Jag studerar Civilekonomprogrammet- Handel & Logistik, 3e året på Umeå Universitet. Under vårterminen 2013, min 6e termin kommer jag att åka på utlandsstudier till staden Rennes i västra Frankrike. När jag bestämde mig för att åka på utlandsstudier var valet om vart självklart. Jag har studerat franska i sju år under högstadiet och gymnasiet. Genom att få åka till Frankrike hoppas jag kunna utveckla och lära mig språket på riktigt. Jag tittade runt på olika universitet i Frankrike och ESC Rennes School of Business blev mitt val.

Jag är född och uppvuxen i Åre och har åkt skidor sedan barnsben. Vi har blivit tuktade ända sedan dagis att ta vara på vår fjällvärld och jag har ett antal gånger gått på tur, med längdskidor eller vandrandes. Detta är något jag idag uppskattar att jag fått möjlighet att göra. Eftersom Åre är en turistort har jag mött många människor från olika länder. Detta har gjort mig intresserad av att resa och få uppleva andras kulturer. Att jag ska åka iväg själv på utlandsstudier är det nog dock ingen som hade trott, än minst jag. Nu är det snart dags för avresa och jag kunde inte vara mer spänd och förväntansfull. Jag har vägt detta fram och tillbaka men i slutändan blir det ändå som när jag tog beslutet att flytta till Umeå. Det väger över. Tänk vilken erfarenhet detta kommer bidra till.

Nästa gång vi hörs är jag på plats!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: