Robin

RobinHej! Jag heter Robin Andersson och är nu Umeåbo sedan 3,5 år tillbaka men kommer från början från Östersund i Jämtland. Jag pluggar till jurist och kommer nu att göra min åttonde termin som utbytesstudent i Nya Zeeland.

Här kommer jag att skriva om allt möjligt som händer under min tid i Nya Zeeland. Det blir många uppdateringar kring resor, fester och annat kul, samt några rent skolrelaterade uppdateringar. Några tråkiga ”det här bör ni tänka på uppdateringar” får ni också stå ut med.

Min termin på Nya Zeeland börjar tämligen sent jämfört med alla andra som bloggar här, å andra sidan så slutar jag i slutet av juni, dock kan det bli lite tyst från min sida från början eftersom jag fortfarande är kvar i Sverige och avslutar mina kurser. Från den 28 juni kommer jag att befinna mig i NZ och drar direkt ut på en bussresa runt landet. Terminen börjar officiellt den 20 februari.

Jag har länge hållit på med dans och sedan ett tag tillbaka tränar jag även kampsport på IKSU. Friluftsliv tycker jag är kul men det blir sällan av, något som jag hade tänkt ändra på när jag reser iväg. I övrigt gillar jag spel, gamla som nya och är dålig på att ha tråkigt. När jag umgås med vänner vill jag aktivera mig och göra saker, bara prata är kul men det kan bli lite långtråkigt.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s